РЕПУБЛИКАНСКО ПЪРВЕНСТВО ПО ТЕКБОЛ

РЕПУБЛИКАНСКО ПЪРВЕНСТВО ПО ТЕКБОЛ
10.06.2023
Днес в ПССГ гр. Садово се провежда кръг от републиканското първенство по текбол.